Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch

13.10.2020 Hana Slováková

Majstrovská herné atmosféra, populárny YouTuber a streamer, skvelá cosplay show, free-to-play zóny a nové technológie - to všetko a ešte viac na vás čaká na jedinečnom evente v bratislavskej refinery gallery.

Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch

Počas týchto troch dní plných hier spoznáme najlepšie slovenských hráčov v klasických tituloch - SK: GO, PUBG, League of Legends, Hearthstone, FIFA 20 a NHL 20. Návrat na scénu zažíva klasika v žánri MOBA - DOTA 2 a premiérovo sa na turnaji predstavia Rainbow six Siege.
Spoločne 500 hráčov zabojuje o celkový prizepool vo výške 11 500 .

Herný turnaj bude sprevádzať skvelý triedenie program, počas ktorého sa môžete tešiť na známe osobnosti slovenských a českého internetu nielen z hernej oblasti - DeeThane, Žolík, Dev1, Czechcloud, Zlý Zajo a mnoho ďalších.
Špeciálnym hosťom počas sobotňajšieho programu bude influencer a známy internetový mág Kazma Kazmitch!

Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch

Herný turnaj Orange MSR sa nezaobíde bez svojou EXPO zóny. Vyskúšajte si skvelé herné technológie, zahrajte si na niektorom z partnerských stánkov. Máte radi kvízy? Tak to si v programe prídete na svoje. Počas herného víkendusi pre vás organizátori prichystali niekoľko súťaží a miniturnaj o hodnotné ceny.

Cosplay a popkultúry nesmie v bratislavskej refinery gallery chýbať. VÚB Y-Con prináša skvelú cosplay súťaž, počas ktorej sa predstavia súťažiaci v tých najlepších (nielen) herných kostýmoch. Víťaz / Víťazka súťaže bude reprezentovať Slovensko na Cosplay World Masters v Portugalsku! O hodnotenie kostýmov sa postará medzinárodná cosplay porota.
Okrem súťaže vás Y-Con zabaví aj skvelými prednáškami z oblastí hier, fantasy a sci-fi, či cosplay workshopy, počas ktorých sa naučíte niečo nové.

Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch

Orange MSR nie je len o zábave, ale aj o vzdelanie. Piatkové časť programu pod názvom BSK Tech Day je určená pre všetkých študentov stredných škôl z Bratislavského samosprávneho kraje.Přednášky odborníkov z IT praxe, ukážky technologických noviniek a diskusia s univerzitnými profesormi a vedeckými pracovníkmi vysokých škôl - toto všetko môžete začať v prvý deň festivalu.
Študenti si tiež zahrajú v sprievodnom hernom turnaji a tí najlepší dostanú vstupenku do majstrovských zápasov v sobotu a v nedeľu.

K Online svetu neodmysliteľne patrí aj YouTuber a ich najväčšia koncentrácia nastane v Bratislave práve počas prvého októbrového víkendu. Y-Fest prináša hviezdy slovenské a českého internetu ako napríklad Duklock, Asimister, Exploited, Patra Bene, meňte, FiFqo a mnoho ďalších.


 
 
zoom image
V porovnávači máte   produkt Zobraziť
Zmazať všetko